Om øl og bryggerier og øl-historie og sånt ...

«  Gratulerer med dagen, PVV!   |  Røykøl - «The Final Frontier»  »

2009-10-11

Bloggesperre

Det har vært stille på bloggen min lenge, og det skyldes at jeg har fått en skrivesperre, eller skal vi kalle det en bloggesperre. Det er masse å skrive om, men enten kommer jeg ikke i gang, eller så blir innlegget aldri helt ferdig, eller så finner jeg på noe annet å gjøre. Jeg er temmelig sikker på at Magni begynner å bli lei av å høre om mine intensjoner om at «i *kveld* skal jeg få blogget noe», uten at det skjer noe.

Likevel, jeg har ikke lagt fullstendig på latsiden, for jeg har i mellomtiden jobbet endel på øl-leksikonet mitt. Men det er et Magnum Opus av et tyveårsprosjekt, så det blir ikke publisert så mye av det i veldig nær fremtid.

Nåvel, det er masse å blogge om, hele Japan-turen fra i fjor ligger i notater og skisseform, og det er ørten utkast til innlegg som jeg egentlig burde ha ferdigstilt. Jeg skal forsøke å ta meg sammen og skrive ett eller annet med jevne mellomrom, det er bedre med noe kort og hyppig enn noe som aldri materialiserer seg. Og har jeg ikke noe å blogge om, kan jeg alltids koke litt fra øl-leksikonet.

Eller noe sånt ...

 
Testing - lagt inn av Anders Christensen - 2009/10/12 14:34:50
just testing
- lagt inn av Arnt Richard Johansen - 2009/10/12 15:42:43
Stå på! Dette blir bra saker. (Jeg har sett et utkast av øl-leksikonet, og vet at det er bra saker allerede.)

Legg igjen en kommentar(obligatorisk)

(valgfri, bruk gjerne http://... eller mailto:...)

(optional)


Hvor mye er to pluss tre - med bokstaver?
Lagre navn og E-postadresse for meg til neste gang

«  Gratulerer med dagen, PVV!   |  Røykøl - «The Final Frontier»  »