Om øl og bryggerier og øl-historie og sånt ...

«  Ølturen til Praha - del 1: onsdag 7/11 ettermiddag   |  Nobel-prisen til Gore  »

2007-10-19

Når frisyren er viktigere enn ølet

Så sitter jeg fanget på en Gradermoen-pub. «Fanget» fordi utvalget av puber og øl bak sikkerhetskontrollen ikke er klodens bredeste. Men Guinness er da et sikkert valg, er det ikke?

Ikke på Gardermoden, tydeligvis. Den guin-nissen jeg fikk her var mistenkelig lys og gjennomsiktlig, og brakte tankene i retning av en half-n-half. Dessuten var den bitter i retning av det harske og manglet den sedvanlige fløyelsfløtemykheten.

Det bragte tankene i retning av en fundering over hvorfor enkelte puber synes det er viktigere med logoer og frisyrer og designmøbler og kuul musikk og fancy dekketøy og alt slikt, mens man tilsynelatende er både uvitende om og uinteressert i ølkvalitet. Det blir bare innpakning og ikkeno innhold.

Nei, det er ikke kritikk av hverken ølmerket eller bryggeriet som importerer det, for jeg tror ikke feilen ligger der - annet enn at de kanskje burde hatt flere og strengere kontroller av pubene.

Jeg burde jo klage, men førticentiliteren er allerede drukket opp. Selv dårlig øl er interessant, nettopp fordi det er dårlig, og uten rester av bevismateriale har jeg vel en dårlig sak. Jaja, neste gang.

 
Garderøl - lagt inn av Vidar Larsen - 10/19/2007 18:24:24
Tror du var skikkelig uheldig her. Nå har jeg av egen erfaring observert at det er vanskelig å få variert øl i Oslo-området. Men jeg klarte å få en fin Guinness på Gardermoen, med en liten kløver tegnet i skummet :) De hadde tilogmed bokkøl på flaske, så stedet var ikke helt ubrukelig. Og 0.6l pils. Bedre lykke neste gang.

Legg igjen en kommentar(obligatorisk)

(valgfri, bruk gjerne http://... eller mailto:...)

(optional)


Hvor mye er to pluss tre - med bokstaver?
Lagre navn og E-postadresse for meg til neste gang

«  Ølturen til Praha - del 1: onsdag 7/11 ettermiddag   |  Nobel-prisen til Gore  »