Om øl og bryggerier og øl-historie og sånt ...

«  Blogge på engelsk eller norsk?   |  Om "maltøl" og "stjørdalsøl"  »

2007-09-18

Er Nøgne Ø blitt et dameøl?

Ad omveier (nei, ikke hos tannlegen) kommer jeg tidvis i kontakt med KK - tidsskriftet som tidligere het «Kvinner og klær». De har tydeligvis oppdaget Nøgne Ø og ølet deres. En notis viste bilde av Brown Ale og beskrev det under merkelappen «dameøl». Jeg mangler viktige kvalifikasjoner for å etterprøve vurderingen. Men jeg husker at dette var et av de første ølene fra Nøgne Ø som Magni fullstendig falt for.

Men det var ikke bare smaken som har falt i KKs smak. Det er også et tidsskrift som med fokus på design, og de har begynt å bruke flasker fra Nøgne Ø som rekvisitter i ulike interiørbilder. Nøgne Ø har jo et selvbevisst, stilsikkert og litt minimalistisk design på etiketter og flasker. Hos KK hadde faktisk den nye gusjegrønne etiketten på bitteren falt i smak, for bitter var sammen med Brown Ale-rødt smakfullt brukt til å kontrastere fargene på gardiner og kjøkkenmaskiner.

Det er enda et skritt i rett retning, antar jeg. Og det er verd å huske at det ikke er six-pack-en med Ringnes-bokser som Nøgne Ø dytter bort, men vinflasker.

 
- lagt inn av Erik Dahl - 9/19/2007 14:47:03
Damer er vel kjent for å ha god smak! Det er forøvrig bullshit at damer ikke liker øl, de må bare presenteres for noe annet en den sure pilsen så mange opfatter som eneste alternativ.

Legg igjen en kommentar(obligatorisk)

(valgfri, bruk gjerne http://... eller mailto:...)

(optional)


Hvor mye er to pluss tre - med bokstaver?
Lagre navn og E-postadresse for meg til neste gang

«  Blogge på engelsk eller norsk?   |  Om "maltøl" og "stjørdalsøl"  »