Om øl og bryggerier og øl-historie og sånt ...

«  Quiz: Feilnavigering?   |  Tilbakemeldingsønsker  »

2011-12-30

Om meg og bloggen min

Jeg heter Anders Christensen og er over middels nerdete på litt for mange områder. Opprinnelig er jeg fra Arendal, men jeg klarte aldri å komme meg bort fra Trondheim etter studier ved NTH.

Du når meg på:
    E-post: anders(a)geekhouse.no
    Jabber: anchr@jabber.org
    Skype: anderschristensen99
    Facebook: min profil
    Telefon: 918-97-181

Bloggen ble satt opp juni 2004. Oppdatering har vært litt sporadisk, men ambisjonene til hyppige og lange innlegg er og har alltid vært der. Det er bare tiden som ikke alltid strekker til.

 
Hjemmebrygging :) - lagt inn av Trond Fürstenberg - 2013/2/11 12:42:28
Hei. Sitter på jobb, og skal slå ihjel noen minutter mens en applikasjon skal lastes ned.... Er i ferd med å investere noen kroner i utstyr for hjemmebrygging. Etter noen google-søk etter hvor kjøpe flasker, fant jeg bloggen din :) Har sendt linken hjem, for å lese med litt bedre tid - gjerne sammen med en flaske Nissemor (har 3-4 igjen etter jul). Men, tilbake til saken. Jeg har aldri brygget før, og aner ikke hvordan jeg skal begynne. Vet bare at drøye 70,- for flaska på polet er i meste laget. Spør derfor etter litt "komme-igang-hjelp". Lurer på om du er tilgjengelig for gi noen råd, enten via FB, e-post eller mobil? Kommer til å kjøpe utstyr via den nyoppstartede butikken, Bakke Brygg. Ser for meg en kjele på 50 liter, noe som bør gi et par flasker. Om du har mulighet for å gi noen ord en gang i mellom, så hadde vi (jeg og min svoger) satt stor pris på det :) Jeg, hvem er det? hmmmm - ikke så enkelt å svare på. Er nok ikke så glad i bøker som du tydeligvis er, men har det likens vedr film. NetFlix er noe dritt - må ha filmene fysisk i hylla. Bøker er helt OK så lenge de kommer på CD. Jobber på EVRY (noe jeg antar du kjenner med din jobb), og er meget glad i godt drikke (bl.a. øl) Håper å høre fra deg. Vennlig hilsen Trond Fürstenberg, Jakobsli https://www.facebook.com/#!/trond.furstenberg

Legg igjen en kommentar(obligatorisk)

(valgfri, bruk gjerne http://... eller mailto:...)

(optional)


Hvor mye er to pluss tre - med bokstaver?
Lagre navn og E-postadresse for meg til neste gang

«  Quiz: Feilnavigering?   |  Tilbakemeldingsønsker  »