Anders om seg selv

Si meg hvem du omgås ...

Noen har uttalt: Si meg hvem du omgås, så skal jeg si deg hvem du er. Selv om det er satt på spissen, så er det en kjerne av fornuft idet. Et annet yttrykk (med opphav i USA, tror jeg) er: Put your money where your mouth is. Så når jeg skal forsøke å fortelle hvem jeg er, la meg forsøke å gjøre det indirekte, ved å fortelle hvilke organisasjoner som jeg er medlem av og hva jeg abonnerer på. Det som jeg er tilstrekkelig interessert i til at jeg bruker penger på det burde gi et visst innblikk i hvem jeg er, eller i det minste kontrastere meg mot omverdenen. Jeg er medlem av eller abonnerer på (i alfabetisk rekkefølge - man vil jo ikke rangere sine venner :-))

Hobbyer

Jeg har flere hobbyer enn jeg kan vedlikeholde på en forsvarlig måte, og konsekvensen er at mange av dem befinner seg i kasser på loftet eller i et svært begynnende stadium som et halv dusin uleste bøker. Dersom jeg skal liste dem, måtte det bli: Jeg hopper fra den ene hobbyen til den andre, ikke så mye fordi jeg er utålmodig, men mest fordi lar meg så lett avspore og bli opptatt av noe nytt og spennende.

På radio og TV

Jeg har etterhvert nesten sluttet å se på TV, og det kan gå uker mellom hver gang. På radio lytter jeg mest på NRK Alltid klassisk, NRK Alltid nyheter, og NRK P2. På TV ser jeg mest på nyhetskanaler, samt på Discovery channel, der serier med enkeltstående programmer som "Time Team", "Screap heap" og "Mythbusters" er favorittene. Fra starten av 2005 har jeg raskt blitt en ivrig lytter til Mytekalenderen til NRK2, med Terje Nordby - det er et meget interessant program.

Hva er min personlighetstype?

Innen Myers-Briggs, er min MTBI INTP, som står for "Introverted Thinking with Extroverted iNtuition". Se her for en beskrivelse. (Magni holdt på å le seg i halvt hjel da hun leste denne, samtidig som hun klukket "Javisst", "Akkurat" og "Nettopp". Så dersom hun syntes det passet, så er det kanskje hold i det.)

Hvordan jeg forholder meg til verden ...

Hvorfor er designet av hjemmesiden din så kjedelig?

Tja, jeg har forsøkt meg med ulike portaler, men likte det egentlig ikke. Det var så mye duppedingser og slikt - så mange muligheter som allikevel gav så lite. Dessuten er jeg ikke designer, jeg er ingeniør. Det er nok derfor at jeg ikke kan lage godt og spennende design, og i stedet holder meg til ren tekst. Det er tross alt bedre med en et godt implementert kjedelig design enn et dårlig implementert ``spennende'' design!