Om øl og bryggerier og øl-historie og sånt ...

«  Blir det oljemangel eller ikke...?   |  Anders fant drømmelinjalen sin!  »

2005-03-20

Fra O'Reilly: Make

Dette er ikke et review, for jeg har ennå ikke satt fingrene i bladet, men jeg skal snart. Forlaget O'Reilly (jepp, de som gav oss 'The Nutshell Series') har startet å gi ut et nytt tidsskrift: Make. Det presenteres som en 'mook', som er et uttrykk myntet i Japan, og som refererer til en mellomting mellom en bok og et tidsskrift. Kanskje litt à la 'Preceedings' eller 'Advances'?

Uansett, det er et tidsskr ... en mook om å lage ting med fokus på teknologi, i stor grad elektronikk, men tilsynelatende ikke bare utfra elektroniske dippedutter. De er innom programvare, de tenker i på bilproduksjon innenfor Open Source-paradigmet, de har en artikkel av Bruce Sterling og de har en rekke andre ting.

Ikke siden Ulf Lunde viste meg andre nummer av Wired (jeg fikk ikke tak i første nummeret) har jeg sett et tidsskrift smi sammen teknologi, teknikk, samfunn, fremtid og filosofi på en måte som dette tidsskriftet ser ut til gjøre. Dere finner mer info på hjemmesiden til tidsskriftet, blant annet innholdsfortegnelsen. Abonnementet mitt er så godt som sendt. Review kommer når jeg har mottatt første nummer.

 
PnOgDDlF - lagt inn av lmtoexlw - 2011/6/12 13:46:18
1FYw5j , [url=http://ulntwrnyazqw.com/]ulntwrnyazqw[/url], [link=http://xbsjsrfkzcrq.com/]xbsjsrfkzcrq[/link], http://fucgorlfwvjg.com/
bmjbmqJIUOnmUgYR - lagt inn av acrymonious - 2011/6/14 01:43:25
purchase prednisone 9764 cheap life insurance 3982

Legg igjen en kommentar(obligatorisk)

(valgfri, bruk gjerne http://... eller mailto:...)

(optional)


Hvor mye er to pluss tre - med bokstaver?
Lagre navn og E-postadresse for meg til neste gang

«  Blir det oljemangel eller ikke...?   |  Anders fant drømmelinjalen sin!  »