Om øl og bryggerier og øl-historie og sånt ...

Side 1/1: 1

2005-09-06

(Kanskje) en nyttig webside

Rent uforvarende snublet jeg over websidene til The Internet Archive WaybackMachine. Det er en site som forsøker å lagre websider fra utlike tidspunkter (sikkert i et inkrementelt format) slik at når du kommer til en webside og lurer på hvordan denne så ut før, så kan du slå opp.

Jeg har sjekket noen av mine egne sider, og det så ut som de var mest aktive i 2003, mens de har vært temmelig lite aktive i 2005. Det kan skyldes at nettet er litt større (men neppe så mye større) eller at de har mindre ressurser (sukk, mest trolig!). Dette var et meget fornuftig tiltak. Hurra for dem!

 

2004-06-15

Genial site med værvarsler

Gå til www.wetterzentrale.de, velg 'Top karten' og deretter 'GFS'. Deretter velger du 'Niederschlag' eller 'Mittl. Wolken'. Det gir deg kart over været en uke frem i tid med granularitet på seks timer. Den fungerer faktisk rimelig bra, og oppløsningen er slett ikke så ille.
 

2004-06-12

Tagline Gallore - taglines for ethvert behov

Jeg snublet over websidene til Taglines Gallore og ble meget imponert. De har hundretusenvis av taglines, for nesten enhver anledning. Her er masse mat for både fortunes og taglines.
 

Side 1/1: 1