Om øl og bryggerier og øl-historie og sånt ...

«  Sensur er hardt og vanskelig :-)   |  Vil fugleinfluensaen slå til?  »

2005-06-18

... men jeg kjente ham jo!

Idag hadde Mads Eriksen - forfatteren av tegneseriene m og Gnom - en signeringsseanse på Outlands i Munkegata. Jeg bare måtte stikke innom. Han likner definitivt på sine egne selvportrett i 'm' :-)

'Hei' sa han, 'kjenner jeg ikke deg?' Jeg ble svar skyldig, fordi jeg trodde han bodde i Oslo eller Bergen - steder jeg i liten grad har frekventert. 'Ehhh,' sa jeg 'nei, jeg har bare bodd her i Trondheim og jobber på NTNU.' 'Ja, riktig,' sa han 'jeg har jobbet på Tapir.'

Det viste seg at han hadde jobbe på papir- og data-avdelingen på Tapir frem til for et års tid siden. Og siden jeg har tilbragt temmelig så mange timer der oppe, (blant annet med å plage Kjell-Hugi) så ble jeg gjenkjent, selv med relativt nyanlagt skjegg. Når jeg tenker etter så husker jeg ham også, men jeg hadde aldri koblet ham med 'm' og 'Gnom'.

Jaja, verden er vidunderlig liten. Hmmm, kanskje jeg skulle lese over tegneseriene hans på ny, kanskje det er skjulte referanser til NTNU og Tapir og slikt?

 
- lagt inn av Slemmingen -
Burde ikke du *e**e e****e***pp***e* istedenfor å skrive masse i bloggen din?
- lagt inn av adf -
> jeg har bare bodd her i Trondheim du har nå tatt steget fullt ut fra å være skap-trønder til å være innfødt?
- lagt inn av Anders Christensen -
Ok, jeg må korrigere. Han spurte om han ikke kjente meg, og jeg oppfattet det som konteksten 'i løpet av de siste årene.' Dessuten vil jeg gjerne påpeke at *e* e* *e**e* *e***** *e* *e*****e*!

Legg igjen en kommentar(obligatorisk)

(valgfri, bruk gjerne http://... eller mailto:...)

(optional)


Hvor mye er to pluss tre - med bokstaver?
Lagre navn og E-postadresse for meg til neste gang

«  Sensur er hardt og vanskelig :-)   |  Vil fugleinfluensaen slå til?  »