Om øl og bryggerier og øl-historie og sånt ...

«  Nytt, blått lys for storbryggeriene   |  Hagemøbler  »

2008-06-05

Utplantet nepalmure og jomfru i det grønne

Det er en noe kryptisk tittel, men bak den skjuler det seg at jeg idag (endelig) fikk plantet ut noen av plantene jeg sådde for en stund tilbake. Det var noen frøpakker jeg fikk på ryddesalg. Egentlig skulle jeg bare hatt kryddervekster og kulturplanter der jeg satt dem, men pytt sann, stauder kan flyttes :-)

Fremdeles må bedene lukes for skvalderkål ... hmmm, kanskje det ikke var så lett å bli kvitt den som jeg først trodde. Likevel, det som titter opp nå er siste fortvilte forsøk fra noen isolerte rotstilker, og om jeg bare luker det ut systematisk med jevne mellomrom, så tror jeg beholder overtaket. Jeg *skal* vinne over skvalderkålen!

Det ble lite hagejobbing idag, for mesteparten av tiden gikk med til andre strøk på hagemøblene. Den hvite syrinen holder på å springe ut i blomst, som dere ser under. Peonene og rododentronen begynner å knoppe seg, og luftløken er i ferd med å springe ut.

Her ser dere også potten som Magni har plantet masse stemorsblomster i. Jeg kjøpte den blåglasserte keramikkpotten i fjor til jordbærplantene men de er satt i jorden forlengst, og Magni snappet potten opp før jeg fikk planlagt den brukt til noe nytt. Jordbæra var forresten ikke noe godt kjøp. Det var ikke det at de var vonde, men de bar bær mens vi var på ferie - masse arbeid for at fugler og snegler skulle spise bærene.

Hmmm, klippet jeg ikke nettopp plenen? Det ser ikke slik ut idag. Underlig.


 
testing - lagt inn av Anders Christensen - 2008/7/21 12:49:00
tesing tisng

Legg igjen en kommentar(obligatorisk)

(valgfri, bruk gjerne http://... eller mailto:...)

(optional)


Hvor mye er to pluss tre - med bokstaver?
Lagre navn og E-postadresse for meg til neste gang

«  Nytt, blått lys for storbryggeriene   |  Hagemøbler  »