Om øl og bryggerier og øl-historie og sånt ...

«  Long time no blog   |  Alkoholavgiftsøkningsdagen  »

2012-01-02

Ølnyheter januar 2012

Ymse ølnyheter med hovedfokus på Trøndelag og en tilt mot Trondheim.

  1. Ny ølklubb på Oskars - muligens den seriøse utvalgspuben som har holdt på med dette lengst i Norge - i Levanger 20. januar 2012. De har hatt ølklubb der før, men ønsker visst å starte på ny. Se denne annonseringen.

  2. Vi fortsetter i Levanger, der det var brann i det tradisjonsrike Backlunds hotell - som forøvrig er ypperlig plassert om man ønsker å overnatte etter en kveld på Oskars. Brannårsaken var et Ringnes-skap. Det hadde aldri skjedd med øl som kun skal oppbevares kjellertemperert.

  3. Årets stjørdalsøl har vært presentert i lokalavisene. Her er dekningen fra Stjørdalen Blad og Stjørdals-Nytt. Se også denne artikkelen om forberedelsene.

  4. Café Ni Muser har også brygget en mørk øl i tillegg til sin lyse IPA, men den mørke ble kun servert på en interntilstelning for de ansatte. Det tolkes dithet at de tenker på litt mer utvalg enn deres nåværende ene IPA. Dog brygges det i små kvanta og tappes på bjørnunger, hvilket betyr at det må være et blodslit og knappest et overskuddsforetak selv med en literspris på utsalg på 300,-. De kommer vel neppe til å gå for utelukkende egenproduserte øl.


 

Legg igjen en kommentar(obligatorisk)

(valgfri, bruk gjerne http://... eller mailto:...)

(optional)


Hvor mye er to pluss tre - med bokstaver?
Lagre navn og E-postadresse for meg til neste gang

«  Long time no blog   |  Alkoholavgiftsøkningsdagen  »